René

Dunselman Bouw heeft bij ons de hele zolder verbouwd: 2 grote dakkapellen ter plekke opgebouwd, een zolderkamer en badkamer gemaakt en sanitair geplaatst. Tevens kozijnen geplaatst en vervangen op 1ste verdieping en woonkamer. Dunselman Bouw werkt offertes gedetailleerd uit zodat het voor ons duidelijk was welke kosten aan de werkzaamheden verbonden waren. Zij werken met een grote groep professionele vakmannen die meedenken over mogelijkheden en oplossingen. Wij zijn heel tevreden en blij met het eindresultaat! Ondertussen zijn we alweer in gesprek over een volgende klus en dat zegt wat ons betreft genoeg

Dirk Jan van der Gouw

We hebben onze nieuwe woning grotendeels door Dunselman Bouw laten afbouwen. In verband met late oplevering van de casco bouw was het heel spannend of dat binnen de beschikbare tijd zou gaan lukken. Met de nodige flexibiliteit hebben ze dat toch voor elkaar gekregen. Ze denken mee in het voortraject, komen afspraken en over het eindresultaat zijn we erg tevreden. Als we in de toekomst verbouwplannen hebben, laten we dat weer doen door Dunselman Bouw

Spreekkamer Baarn

Zeer kundig en vooral communicatief goed bedrijf. Zelden een aannemer gehad die hun afspraken zo goed nakomt en ook goed werk levert!!

Oskar Helmens

Een aantal jaar geleden wilden wij een nieuwe uitbouw aan huis voor de keuken. Dunselman Bouw was een van de aannemers die we toen gesproken hebben en wat opviel was dat Jamaro en de architect heel goed meedachten over hoe we dat het beste konden doen. Ze kwamen met een hele mooie en creatieve oplossing en waren bovendien qua prijs ook erg scherp. De uitvoering is destijds in goed overleg, netjes, snel en naar volle tevredenheid gegaan. Dunselman Bouw heeft alle benodigde kennis en mensen in huis en Jamaro regelt alles wat nodig is op het juiste moment, dus geen vertraging of gedoe. Na deze klus heeft Dunselman Bouw nog meer klussen gedaan, zoals een volledige woonkamerverbouwing met openslaande tuindeuren en later nog het vervangen van een reeks ramen en kozijnen. Alles naar volle tevredenheid, snel, goed en voor een scherpe prijs. Als er wat moet gebeuren in of aan huis, bel ik Jamaro. 

Jeroen van Maanen

Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!

Didier Peters

Dunselmanbouw heeft bij ons een volledige verdieping op het huis gezet. Na het afhaken van een andere aannemer zijn wij bij Jamaro en Erik terechtgekomen. Mede door de heldere en snelle communicatie wisten wij vanaf het eerste contact dat het goed zat. Door onze beperkte kennis van zaken waren we wat onzeker, maar zij wisten dit binnen no-time weg te nemen. Dunselmanbouw stelde zich flexibel op, was transparant en dacht vooral mee met de situatie en had overal een oplossing voor. Tijdens het 3-4 weken durende project waren we regelmatig verbaasd over de organisatie en de verschillende specialisten die perfect met elkaar samenwerkten. Alles klopte gewoon. En ondanks een drukke agenda stond de kwaliteit altijd voorop. Complimenten voor het hele team en ook speciale dank aan Kevin en Michiel! Wij gaan zeker weer contact opnemen bij de volgende projecten! (Translated by Google) Dunselmanbouw has put an entire floor on the house for us. After another contractor dropped out, we ended up with Jamaro and Erik. Partly because of the clear and fast communication, we knew from the first contact that it was right. Due to our limited knowledge, we were somewhat insecure, but they managed to take this away in no time. Dunselman bouw was flexible, was transparent and, above all, thought along with the situation and had a solution for everything. During the 3-4 week project we were regularly amazed by the organization and the different specialists who worked perfectly together. Everything just made sense. And despite a busy schedule, quality always came first. Compliments to the whole team and also special thanks to Kevin and Michiel! We will certainly contact you again for the following projects!

Martine de Jongh

Via onze keukenleverancier, die uitstekende ervaringen had met Dunselman Bouw, zijn wij hier ook terecht gekomen voor het ontwerp en plaatsen van onze nieuwe badkamer. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Jamaro en Erik zijn niet alleen heel prettig in de omgang, maar zorgen ook voor kwaliteit. Heldere communicatie, korte lijntjes en professionele vakmensen, dat is wat wij ervaren hebben. Als ik weer een project heb weet ik wie ik moet bellen!

Eric Langelaar

De stukadoors van Dunselman bouw hebben zeer goed en netjes werk geleverd volgens afspraak en hebben alles opgeruimd en schoon achtergelaten waardoor wij zeer tevreden zijn en nog alleen maar een muurverf nodig was om het gereed te maken zoals we uitgedacht hadden.

Hans Snaak

We hebben al een lange tijd goede ervaringen met Jamaro Dunselman en zijn team. Ze hebben afgelopen jaren vrijwel ons complete bedrijfspand van buiten en binnen tot volle tevredenheid gerenoveerd. Al zijn mensen zijn prettig, punctueel en betrouwbaar. Jamaro is de spil in het web die coordineerd en communiceerd met klant en eigen mensen. We hopen nog lang met hem te kunnen samenwerken.

Richard van den Dool

Je kan als klant tevreden zijn, maar je kan ook echt onder de indruk van een bedrijf zijn. Dat laatste zijn wij van Dunselman. We hebben inmiddels ruime ervaring met Dunselman met 4 klussen, van het vervangen van oude raamkozijnen, het plaatsen van openslaande deuren, tot het plaatsen van 2 dakkappelen of de uitvoering van een complete opbouw. We zijn altijd zeer tevreden geweest. Ten eerste over de kwaliteit van de bouw, Dunselman doet namelijk tijdens het werk standaard die extra stap zodat het echt goed is, hun motto beter een extra balk of schroef zodat het later gegarandeerd goed is en ze niet hoeven terug te komen. Doorberekende en goedgekeurde bouwtekeningen worden door hen nogmaals bekeken en van extra materialen of slimheden voorzien. Ik heb ze dan ook in de afgelopen 11 jaar nooit te hoeven laten terugkomen. Maar wat ons steeds zo positief stemt zijn simpelweg de mensen. Voor ons al 11 jaar een vertrouwd team van leuke, nette, betrouwbare en bekwame vaklui die wij graag over de vloer hebben. In hun team en samenwerking delen ze de passie om samen iets moois voor je te maken, ieder dag weer. Ze luisteren naar je “zorgen”, overleggen op de juiste momenten met je en zijn oplossingsgericht (maar wel voor de beste oplossing en niet voor de makkelijkste of snelste). Misschien als beste voorbeeld is onze opbouw. Tijdens de bouw hiervan vonden de vaklui dat de ruimte niet maximaal/optimaal benut zou worden, ze zagen potentieel. Ze zijn zelf met ideeën naar ons gekomen voor een extra vide en waren bereid hiervoor de bouwplannen en schema’s aan te passen. Dank hiervoor, we genieten iedere dag weer van deze prachtig gecreerde slaapruimte. Waar verbouwen vaak een stressvolle tijd is en we vaak horen van spanningen tussen opdrachtgever en aannemer/vaklui, kijken wij terug op altijd een goede tijd met leuke koffie en schaftmomenten aan de keukentafel. Ik kies dus altijd voor Dunselman, simpelweg omdat ik weet dat het in goede handen is en ik waar voor mijn geld krijg. Normaliter zijn wij erg voorzichtig met referenties geven naar andere; simpelweg omdat je dan ook een verantwoordelijkheid hebt als het niet goed of soepel verloopt. Echter, daar maken we ons bij Dunselman geen zorgen om. Kwaliteit, klantgericht en een project van a-z goed afhandelen is een zekerheid. Ik heb inmiddels Dunselman bij 8 grote klussen bij vrienden en familie gerefereerd, en ik heb daar nog nooit 1 seconde spijt van gehad, eerder een trots gevoel dat ook zij zeer tevreden waren. Ga zo door Dunselman en zorg dat jullie deze kernwaarden altijd hoog in het vaandel blijven houden. Het is waar jullie je echt mee onderscheiden.

Arno Sluimer

Wij hebben de badkamer, toilet en koof in de keuken laten verbouwen. De verbouwing is heel netjes en volgens de afspraken uitgevoerd. De mannen werken professioneel en denken goed mee om tot het mooiste resultaat te komen. Wij zijn heel tevreden, het is prachtig geworden! Als we dan toch een klein minpuntje moeten bedenken, soms kan het handig zijn om eerder te weten hoe laat de mannen starten met hun werk. Maar in deze drukke gekke Corona tijd is ze dat vergeven. Als we nog eens gaan verbouwen bellen we ze zeker weer, heren bedankt jullie zijn toppers!

Sandra Geurts

Ik ben zeer goed te spreken over deze aannemer. We hebben een duidelijke offerte ontvangen. Ze komen afspraken na, zijn zeer vakkundig en denken goed mee. Zeker aan te raden.

Niels Jonker

Via via de tip gekregen om onze verbouwing door Dunselman Bouw uit te laten voeren. Bij de inspectie gelijk al een goed gevoel te kregen omdat de heren een heel goed inzicht hebben wat wel en niet kan en denken door hun ervaring ook erg goed mee met je! Het resultaat is echt prachtig geworden. Voor alle werkzaamheden worden echte vakmannen aan het werk gezet. Men is zeer transparant in de kosten en evt. meer- en minderwerk worden met elkaar verrekend. Ook tussentijds is er controle en kan er waar nodig worden bijgestuurd. Volgend jaar gaan we zeker onze keuken laten uitbreiden door Dunselman!

Jurgen Tomassen

Fijn bouwbedrijf wat snel werkt en hun afspraken nakomt. Ook fijne werklui die niet te beroerd zijn om iets extra te doen.

Manon van Valkenhoef

Vakkundig team! Denken mee en door hun vakkundigheid en ervaring weten ze oplossingen te bedenken waar nodig. De communicatie met Jamaro en zijn team was prettig en toegankelijk. Wij hebben een nokverhoging laten plaatsen en zijn zeer tevreden met het resultaat als ook de weg daar naar toe!

Gertjan Wallinga

Wij hebben uitstekende ervaring met Dunselman. Grote vernieuwing van de benedenverdieping: dragende muur verwijderd en kooiconstructie geplaatst, WC en badkamer geheel vernieuwd, extra raam in zijmuur gemaakt, dak van uitbouw geïsoleerd en opnieuw afgewerkt, lichtstraat geplaatst. Ze hebben geweldig werk geleverd. De voorman is een gouden kerel: hij communiceert, is kundig en altijd vriendelijk. Als iets niet kan (zoals ik het wil) legt hij precies uit waarom. Als het wel kan, doet hij het ook. Dunselman is efficiënt, professioneel en boven alles communicatief. Alles was in zes weken rond (inclusief werk dat door andere uitvoerders gedaan werd) Ik raad Dunselman aan zonder voorbehoud!

Gerard Raven

We zijn zeer tevreden over het hele traject en over het resultaat. Ook is een medewerker tweemaal terug geweest voor kleine dingetjes, zodat het nu helemaal perfect is. We genieten er dagelijks van!

Steffannie de Groot - Zeijderveld

Dunselman Bouw heeft bij ons het dak vervangen. Het ging om het volledig vervangen van het dak inclusief het zink- en loodwerk. Eea is keurig gedaan en wanneer er aandachtspunten waren werden die snel opgepakt en naar tevredenheid opgelost!

Anne Bodzinga

We hebben zeer goede ervaringen met Dunselman. Ze denken goed mee en leveren goed werk af. De mensen zijn prettig en ze houden de vaart er goed in. Als er eens een probleemje is dan wordt dat snel en goed opgelost. Dus zeer aan te bevelen.

Andre van der Wit

Dunselman heeft onze badkamer compleet gerenoveerd en het resultaat is fantastisch, we zijn er erg blij mee. Jamaro en zijn team hebben veel ervaring en denken goed mee, zowel bij het voortraject als tijdens de uitvoering. Als klant is het zaak om je eigen wensen goed af te stemmen gedurende het hele traject. Een dagelijks appje of telefonische contact heeft daarbij erg geholpen. Ons badkamer project is volgens planning opgeleverd en alle afspraken zijn nagekomen. Het zijn echte vakmensen en eventuele tegenvallers tijdens de bouw worden snel en vakkundig opgelost.

Marijn Hoogland

Onze uitbouw is door Dunselman zeer snel en vakkundig gerealiseerd. De contacten met Jamaro waren goed. Hij komt zijn afspraken na en denkt mee, waardoor we nu een beter resultaat hebben behaald dan we van tevoren hadden kunnen bedenken. Dunselman levert uitstekende kwaliteit, voor een goede prijs.

Christa Verhorst

Het team van Dunselman bestaat uit betrouwbare vakmensen! Professioneel en betrokken. Mijn huis is compleet verbouwd en ik ben erg blij met het resultaat.

Rick Koopman

Zeer goede service en blij met onze verbouwing. Laat je goed adviseren, maar geef wel duidelijk je eigen wensen aan. Stem het continu af. Dat is wat bij ons heel gemakkelijk ging via de whatsapp.

Michiel van Bruxvoort

Kelderraam gerealiseerd. Was geen eenvoudige klus, maar ze hebben doorgezet en het fantastisch afgerond.

Boy Grizell

Zeer fijne en deskundige vaklui