Complete Verbouwingen

Ben je toe aan het compleet verbouwen of renoveren van je huis tot jouw droomhuis dat weer voldoet aan al je eisen, wensen en verwachtingen? Dan is Dunselman Bouw de juiste partner voor je.

Tijdens een complete verbouwing of renovatie komen er heel veel aspecten kijken. Zaken waar je op dit moment misschien zelf nog helemaal niet aan hebt gedacht. Het is daarom fijn als je tijdens het bouwtraject kan vertrouwen op een ervaren partner zoals Dunselman Bouw. Iemand die precies weet wat ervoor nodig is om jouw droomwoning te realiseren.

Denk bij complete verbouwingen bijvoorbeeld aan uw zolder ombouwen tot badkamer, een verdieping opnieuw indelen door alle tussenwanden er uit te breken, in de kelder een werkkamer of keuken realiseren. Het verbouwen van schuur tot woonhuis etc.
Met al het bijbehorende breekwerk, timmerwerk, metselwerk, stucwerk, leidingen strekken, vloeren storten en deuren en kozijnen plaatsen. Ook de technische apparatuur, zoals airco’s, afzuigsystemen, verwarming etc. kunnen wij voor u plaatsen.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van door ons uitgevoerde complete verbouwingen om inspiratie op te doen.

Meer weten? Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden!