Over Dunselman Bouw

Bouwen met passie
en expertise sinds 2003

Sinds onze start in maart 2003 hebben we ons gevestigd als een vooraanstaand bouwbedrijf in Amersfoort en bedienen we met passie onze klanten in onder andere Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Soest, Baarn en omgeving.

Bij Dunselman Bouw draait het allemaal om het realiseren van jouw droomproject. Of het nu gaat om het vergroten van je woning of bedrijfspand, het verbouwen van je badkamer, of een complete renovatie, wij staan klaar met onze expertise.

Samenwerking en kwaliteit

Wat ons uniek maakt, is onze samenwerking met een netwerk van specialisten. Ons team van onder andere timmerlieden, metselaars, tegelzetters, stukadoors, schilders en loodgieters, zorgt ervoor dat elk project met de hoogste kwaliteit en precisie wordt uitgevoerd. Deze samenwerking garandeert dat we altijd de juiste expertise in huis hebben voor jouw project.

Onze kernwaarden
vakkennis en betrouwbaarheid

Ons team bestaat uit vaste krachten die zich kenmerken door hun vakkennis, specialistische vaardigheden en betrouwbaarheid. We werken niet alleen aan gebouwen, maar bouwen ook aan duurzame relaties met onze klanten. Bij ons staat de klant centraal, en we zorgen ervoor dat jouw wensen op een professionele, energieke en enthousiaste wijze worden gerealiseerd.

jouw volgende project bij Dunselman bouw?

Wij zijn niet zomaar een aannemer. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij talloze dromen waargemaakt, van het vergroten van woonruimtes en bedrijfspanden tot complete verbouwingen en renovaties. Ons deskundige team, versterkt door een netwerk van vakbekwame specialisten, staat klaar om je een naadloze en professionele service te bieden.