Badkamer renovatie

Jouw Droombadkamer Begint Hier

Welkom bij Dunselman Bouw, waar we jouw droombadkamer tot leven brengen. Ontdek de kunst van op maat gemaakte badkamerrenovaties, gedreven door passie en expertise sinds 2003.

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Ben je Moe van je Oude, Versleten Badkamer?

Herken je de frustratie van een verouderde badkamer die niet meer voldoet aan je huidige behoeften? Wij begrijpen hoe belangrijk een frisse en moderne ruimte is voor jouw dagelijkse routine.

Last van Een Gebrek aan Ruimte en Functionaliteit?

Kleine, onpraktische badkamers kunnen een dagelijkse strijd zijn. Ontdek hoe wij je badkamer kunnen transformeren tot een ruimtelijk geheel met slimme opbergoplossingen en functioneel design.

Klaar voor een Badkamer die Jouw Stijl Weerspiegelt?

Een badkamer moet, naast comfort bieden, een reflectie zijn van jouw persoonlijke stijl. Laat ons je helpen jouw unieke stijl tot leven te brengen met op maat gemaakte ontwerpen.

Geplaagd door Eindeloos Onderhoud?

Laat de zorgen van constante reparaties en onderhoud achter je. Onze kwaliteitsmaterialen en vakkundige installatie zorgen voor een langdurig mooie en onderhoudsarme badkamer.

Zoek je een Betrouwbare Partner voor je Renovatie?

Bij Dunselman Bouw zijn wij meer dan bouwers; we zijn partners in het realiseren van jouw droomproject. Met onze expertise, ons vaste team van specialisten, en toewijding aan kwaliteit, zorgen wij voor een zorgeloze renovatie-ervaring.

Maak van Jouw Droom een Realiteit

Bij Dunselman Bouw staat jouw visie centraal. Onze passie en expertise sinds 2003, in combinatie met ons netwerk van specialisten, garanderen dat jouw badkamerrenovatie niet alleen aan jouw wensen voldoet – maar deze overtreft. Laat ons je begeleiden in elke stap naar jouw ideale badkamer.

Met ons hart in Amersfoort en onze diensten in Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Soest, Baarn en omstreken, zetten wij ons in voor jouw droomproject. Onze kernwaarden van vakkennis, betrouwbaarheid en samenwerking zorgen ervoor dat jouw renovatieproject bij ons in goede handen is. Jouw visie, onze passie.

 • Hoe lang duurt een gemiddelde badkamerrenovatie?

  Elk project is uniek, maar gemiddeld duurt een badkamerrenovatie tussen de 2 en 4 weken. We zorgen altijd voor een duidelijke tijdsplanning vooraf.

 • Wat zijn de kosten van een badkamerrenovatie?

  De kosten variëren afhankelijk van grootte, materialen en specifieke wensen. Na een eerste consultatie bieden we een gedetailleerde offerte aan.

 • Kan ik tijdens de renovatie in mijn huis blijven wonen?

  Ja, in de meeste gevallen kun je in je huis blijven wonen. We minimaliseren overlast en zorgen voor een veilige en schone werkomgeving.

 • Hoe wordt het ontwerp van mijn badkamer bepaald?

  We werken nauw samen met jou om je stijl en behoeften te begrijpen. Ons team creëert vervolgens een ontwerp dat jouw visie en functionaliteit weerspiegelt.

 • Hoe duurzaam zijn de renovaties?

  Duurzaamheid is belangrijk voor ons. We gebruiken milieuvriendelijke materialen waar mogelijk en streven naar energie-efficiënte oplossingen in onze ontwerpen.

 • Kan ik mijn eigen materialen aanleveren voor de renovatie?

  Hoewel we aanbevelen om materialen via ons netwerk te betrekken in verband met kwaliteitsgarantie, staan we open voor het bespreken van het gebruik van door jou aangeleverde materialen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project