Bedrijfspand verduurzamen

Verduurzaam jouw Bedrijfspand met Dunselman Bouw

Welkom bij Dunselman Bouw, waar jouw droomproject realiteit wordt. Met onze expertise sinds 2003, zijn we dé specialist in het verduurzamen van bedrijfspanden. Gelegen in Amersfoort en actief in de regio, staan wij klaar om jouw onderneming naar een hoger, duurzamer niveau te tillen.

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Hoge Energiekosten? Tijd voor Verandering

Voel je de druk van stijgende energiekosten? Laat ons jouw bedrijfspand transformeren tot een energie-efficiënte hub. Verminder je maandelijkse kosten en investeer in de toekomst.

Duurzaamheid: Goed voor het Milieu, Geweldig voor Jouw Bedrijf

Duurzaamheid is meer dan een trend; het is een verantwoordelijkheid. Met onze aanpak in verduurzaming draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar verhoog je ook de waarde van je bedrijfspand.

Verbeter Jouw Werkomgeving, Stimuleer Productiviteit

Een gezonde, duurzame werkomgeving heeft een direct positief effect op de productiviteit. Wij zorgen voor een comfortabele, energiezuinige ruimte waar jij en je team kunnen excelleren.

Zet de Stap naar Energie Onafhankelijkheid

Breek los van traditionele energiebronnen. Wij helpen je met innovatieve oplossingen zoals zonnepanelen en isolatiemethoden om zelfvoorzienend te worden.

Creëer een Toekomstbestendig Bedrijf

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het essentieel om voorop te lopen. Wij maken jouw bedrijf klaar voor de toekomst met slimme, duurzame oplossingen.

Bij Dunselman Bouw draait alles om het realiseren van jouw visie met een focus op kwaliteit, samenwerking en betrouwbaarheid. Ons team van specialisten staat klaar om elk aspect van jouw verduurzamingsproject te beheren, van ontwerp tot uitvoering.

 • Wat houdt het verduurzamen van een bedrijfspand in bij Dunselman Bouw?

  Verduurzamen betekent bij ons het aanpassen van je bedrijfspand om het energie-efficiënter, milieuvriendelijker en toekomstbestendig te maken. Dit kan variëren van het installeren van zonnepanelen en isolatie, tot het optimaliseren van verwarmingssystemen en verlichting.

 • Hoe kan verduurzaming mijn bedrijf helpen besparen op energiekosten?

  Door je bedrijfspand te verduurzamen, verlaag je het energieverbruik. Dit resulteert direct in lagere energiekosten. Duurzame oplossingen zoals isolatie en zonne-energie betekenen op de lange termijn significante besparingen.

 • Is verduurzaming van mijn bedrijfspand een grote investering?

  De initiële kosten variëren afhankelijk van de omvang en specifieke behoeften van je project. Echter, de investering betaalt zich op termijn terug door lagere operationele kosten en mogelijke subsidies. Wij bieden gedetailleerd advies en offertes op maat.

 • Hoe lang duurt een gemiddeld verduurzamingsproject?

  De duur van het project hangt af van de omvang en de complexiteit van de werkzaamheden. Na een eerste inspectie en overleg kunnen we een realistische tijdsinschatting geven. We streven ernaar om de overlast tot een minimum te beperken en efficiënt te werken.

 • Hoe zorgt Dunselman Bouw voor minimale verstoring van mijn bedrijfsvoering tijdens de werkzaamheden?

  Wij plannen onze werkzaamheden zorgvuldig en in overleg met jou, om te zorgen dat jouw bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder ondervindt. We kunnen flexibel werken buiten standaard werktijden, of in fasen om de impact te minimaliseren.

 • Kan Dunselman Bouw helpen met het verkrijgen van subsidies voor verduurzaming?

  Wij bieden ondersteuning bij het aanvragen van relevante subsidies en fiscale voordelen voor verduurzaming. Ons team is op de hoogte van de laatste regelingen en kan je adviseren over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project