Vloerverwarming laten leggen

Comfort en Duurzaamheid Begint bij Je Voeten – Kies voor Vloerverwarming

Ontdek hoe onze vloerverwarming jouw huis kan transformeren in een oase van warmte, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een betere planeet. Zeg vaarwel tegen koude voeten en hoge energierekeningen. Kies voor de slimme, elegante oplossing met Dunselman Bouw.

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Zeg Vaarwel tegen Koude Voeten

Heb je genoeg van koude voeten in je eigen huis? Met onze vloerverwarming geniet je van constante, aangename warmte. Voel het comfort onder elke stap!

Verlaag Je Energierekening met Slimme Verwarming

Vloerverwarming is niet alleen comfortabel, het is ook een slimme keuze voor je portemonnee. Door de efficiënte warmteverdeling bespaar je op energiekosten – een stap richting verduurzaming van je woning.

Een Duurzame Keuze voor Jou en de Planeet

Verduurzaming is meer dan een trend; het is een noodzaak. Met onze vloerverwarming kies je voor een duurzame, milieuvriendelijke oplossing die past bij jouw warmtepomp.

Elegante Oplossing voor Elk Interieur

Vloerverwarming is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Geen zichtbare radiatoren meer; geniet van de elegantie en ruimte in je woning.

Betrouwbare Installatie met Expertise

Bij Dunselman Bouw ben je verzekerd van vakmanschap en betrouwbaarheid. Ons team van experts zorgt voor een zorgvuldige en professionele installatie van jouw vloerverwarming.

Sinds 2003 zijn wij trots op onze rol als vooraanstaand bouwbedrijf in Amersfoort en omstreken. Jouw droomproject realiseren, dat is waar wij voor staan. Of het nu gaat om het uitbreiden van je woning, het verbouwen van je badkamer, of het installeren van vloerverwarming, wij brengen met onze expertise leven in elke ruimte. In samenwerking met een netwerk van specialisten garanderen wij de hoogste kwaliteit en precisie in elk project.

Wij begrijpen dat het laten leggen van vloerverwarming een belangrijke beslissing is. Daarom staan wij klaar om jou te begeleiden met professioneel advies en een persoonlijke aanpak. Kies voor comfort, efficiëntie en duurzaamheid. Kies voor Dunselman Bouw.

 • Hoe energie-efficiënt is vloerverwarming vergeleken met traditionele verwarmingssystemen?

  Vloerverwarming is zeer energie-efficiënt door de gelijkmatige warmteverdeling en lagere temperatuurinstellingen. Dit resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

 • Is vloerverwarming geschikt voor elke woning?

  Ja, vloerverwarming kan in de meeste woningtypes worden geïnstalleerd, ongeacht de leeftijd of stijl van het huis. We bieden maatoplossingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

 • Kan ik vloerverwarming gebruiken met een bestaande warmtepomp?

  Absoluut! Vloerverwarming werkt uitstekend samen met warmtepompen, waardoor je een nog efficiënter en duurzamer verwarmingssysteem krijgt.

 • Hoe lang duurt de installatie van vloerverwarming?

  De installatieduur kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Over het algemeen kun je uitgaan van enkele dagen tot een week. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte installatie met minimale overlast.

 • Heeft vloerverwarming veel onderhoud nodig?

  Vloerverwarming vereist zeer weinig onderhoud. Wij adviseren echter wel periodieke controles om de efficiëntie en levensduur van het systeem te garanderen.

 • Wat zijn de kosten van het laten leggen van vloerverwarming?

  De kosten hangen af van verschillende factoren, zoals de oppervlakte en het type systeem. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

 • Kan ik vloerverwarming onder elke vloertype laten installeren?

  Ja, vloerverwarming is te leggen met de meeste vloertypes, waaronder tegels, hout en laminaat. Wij adviseren je graag over de beste opties voor jouw woning.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project