Kantoor renovatie

Dunselman Bouw, de Ideale Partner voor Elk Renovatieproject

Al sinds 2003 zijn wij dé experts in het transformeren van werkplekken. Ervaar je hinder van een verouderde, oninspirerende kantooromgeving? Wij begrijpen hoe zo'n ruimte de productiviteit en het welzijn van jouw team kan beïnvloeden. Met onze passie en expertise renoveren we niet alleen jouw kantoor, we brengen er nieuw leven in!

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Is jouw Kantoor Toe aan een Nieuwe Uitstraling?

Heb je het gevoel dat je kantoor verouderd en inspiratieloos is? Laat Dunselman Bouw je helpen om een frisse, moderne werkplek te creëren die energie en productiviteit uitstraalt.

Is er Ruimtegebrek in jouw Huidige Kantoor?

Ruimtegebrek kan een grote hindernis zijn voor efficiëntie en groei. Ontdek hoe onze renovatie-experts elke centimeter optimaal benutten om jouw werkplek te transformeren.

Zorgen Verouderde Faciliteiten voor Frustratie?

Laat technologische achterstand en verouderde faciliteiten niet langer een obstakel zijn. Met Dunselman Bouw integreer je de nieuwste innovaties naadloos in jouw kantoorruimte.

Op Zoek naar Duurzame en Kostenbesparende Oplossingen?

Milieuvriendelijke renovaties zijn niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor je portemonnee. Ontdek hoe wij duurzaamheid en efficiëntie combineren in elk renovatieproject.

Behoefte aan Een Betrouwbare Partner in jouw Renovatieproject?

Vertrouw op de vakkennis en betrouwbaarheid van Dunselman Bouw. Met ons team van specialisten wordt een zorgeloze renovatie van begin tot eind gegarandeerd.

Onze Aanpak: Jouw Visie, Onze Expertise

Bij Dunselman Bouw draait alles om jouw droomproject. Wij begrijpen de unieke uitdagingen van kantoorrenovaties en combineren passie met expertise om jouw ideeën tot leven te brengen. Onze samenwerking met een netwerk van specialisten zorgt ervoor dat elk aspect van jouw renovatie met uiterste zorg en precisie wordt behandeld.

Waarom Kiezen voor Dunselman Bouw?

 • Deskundigheid: Ons team van ervaren professionals staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.
 • Persoonlijke Aanpak: Jouw wensen en behoeften staan centraal in elk project.
 • Duurzaam en Kostenbesparend: Wij bieden milieuvriendelijke oplossingen die ook economisch voordelig zijn.
 • Lokale Expertise: Uitgebreide kennis van de regio Amersfoort en omstreken.

Laat ons jou helpen om je kantoorruimte te transformeren tot een plek waar passie en productiviteit hand in hand gaan.

 • Hoe lang duurt een gemiddelde kantoorrenovatie?

  De duur van een renovatieproject kan variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de werkzaamheden. Na een initiële inspectie en bespreking van de wensen, kunnen we een meer accurate tijdsinschatting geven. We streven altijd naar efficiëntie, zonder in te leveren op kwaliteit.

 • Hoe worden de kosten voor een kantoorrenovatie berekend?

  De kosten worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de grootte van het kantoor, de materialen die gebruikt worden, en de specifieke wensen van de klant. We bieden een gedetailleerde offerte na een grondige evaluatie van het project.

 • Hoe zorgt Dunselman Bouw ervoor dat de dagelijkse bedrijfsvoering zo min mogelijk wordt verstoord?

  Wij begrijpen het belang van het voortzetten van de bedrijfsactiviteiten. Ons team werkt daarom efficiënt en flexibel, en we overleggen samen om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

 • Kunnen jullie helpen met het ontwerp van de nieuwe kantoorruimte?

  Ja, wij werken samen met ervaren ontwerpers om niet alleen aan de functionele eisen te voldoen, maar ook om een esthetisch aantrekkelijke en inspirerende werkomgeving te creëren.

 • Hoe duurzaam zijn de renovatiewerkzaamheden bij Dunselman Bouw?

  Duurzaamheid is voor ons een belangrijk aspect. Wij gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken, en streven ernaar om energie-efficiënte oplossingen te integreren in onze projecten.

 • Hoe wordt de kwaliteit van de renovatie gewaarborgd?

  Onze vakmensen zijn hooggekwalificeerd en ervaren. We volgen strikte kwaliteitscontroles en gebruiken alleen materialen van hoge kwaliteit. Tevens staan we in nauw contact met onze klanten gedurende het hele proces om te zorgen dat aan alle verwachtingen wordt voldaan.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project