Nieuwe kozijnen

Nieuwe Kozijnen: Transformeer Je Huis of Project met Dunselman Bouw

Welkom bij Dunselman Bouw, waar jouw visie onze passie is. Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen voor kozijnen - de perfecte blend van stijl, duurzaamheid en energie-efficiëntie. Samen bouwen we aan jouw droomwoning of zakelijk project. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Ben je het beu om teveel te betalen voor je energierekening? Onze kozijnen met dubbel of triple glas bieden niet alleen geweldige isolatie, maar verhogen ook de veiligheid en het comfort van je huis of project. Met Dunselman Bouw kies je voor een kostenefficiënte en veilige oplossing.

Esthetiek en Duurzaamheid Hand in Hand

Worstel je met verouderde of beschadigde kozijnen die afbreuk doen aan de uitstraling van je pand of woning? Onze moderne kozijnen combineren esthetische elegantie met langdurige duurzaamheid, waardoor jouw woning of bedrijfspand niet alleen mooier wordt, maar ook in waarde stijgt.

Maatwerk Voor Elk Uniek Project

Sta je voor de uitdaging om een unieke look te creëren die past bij de stijl van jouw project? Bij Dunselman Bouw begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte kozijnen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en eisen.

Een Slimme Investering Voor de Toekomst

Ben je op zoek naar manieren om je onroerend goed te verbeteren en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk te verkleinen? Onze kozijnen zijn niet alleen energie-efficiënt, maar verhogen ook de waarde van je eigendom, waardoor je investeert in zowel de toekomst van je pand als het milieu.

De Kracht van Lokale Expertise en Betrouwbaarheid

Heb je slechte ervaringen gehad met aannemers die hun beloftes niet nakomen? Bij Dunselman Bouw, met onze sterke lokale aanwezigheid en bewezen betrouwbaarheid sinds 2003, ben je verzekerd van vakmanschap en een service waar je op kunt vertrouwen.

 • Hoe dragen jullie kozijnen bij aan energiebesparing?

  Onze kozijnen met dubbel of triple glas spelen een cruciale rol in de thermische isolatie van gebouwen. Ze helpen de warmte binnen te houden tijdens koudere maanden en koelte te bewaren in de zomer, wat leidt tot een significante verlaging van energiekosten.

 • Kan ik subsidie krijgen voor het installeren van nieuwe kozijnen?

  Afhankelijk van je locatie en de huidige overheidsregelingen, kun je in aanmerking komen voor subsidies of belastingvoordelen bij het installeren van energie-efficiënte kozijnen. We adviseren je graag over de mogelijkheden en helpen bij het aanvraagproces.

 • Hoe lang duurt het plaatsen van nieuwe kozijnen?

  De tijd die nodig is om nieuwe kozijnen te plaatsen, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en het aantal kozijnen. Wij streven ernaar om de installatie zo snel en efficiënt mogelijk te voltooien, met minimale overlast voor jou.

 • Bieden jullie garantie op de kozijnen?

  Ja, wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en vakmanschap. Daarom bieden we een uitgebreide garantie op onze kozijnen. De specifieke garantievoorwaarden worden duidelijk gecommuniceerd bij je aankoop.

 • Hoe onderhoud ik mijn nieuwe kozijnen?

  Onze kozijnen zijn ontworpen voor gemakkelijk onderhoud. Regelmatig afnemen met een vochtige doek is voldoende om ze schoon en in optimale conditie te houden. Wij voorzien je ook graag van meer gedetailleerde onderhoudsinstructies.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project