Let op! Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 16 augustus is Dunselman Bouw gesloten.

Verbouwing aannemer

Maak van jouw Droom een Realiteit met Dunselman Bouw

Stel je een ruimte voor die perfect aansluit bij jouw levensstijl en ambities. Bij Dunselman Bouw brengen we die visie tot leven. Met meer dan 20 jaar ervaring in verbouwingen, zetten we ons in voor het creëren van unieke, persoonlijke ruimtes die niet alleen aan jouw wensen voldoen, maar deze overtreffen. Of het nu gaat om een moderne keukenrenovatie, een professionele bedrijfsruimte of een complete woningtransformatie - wij zijn jouw partner in elk bouwproject.

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Transformeer Jouw Ruimte: Maak van je Huis een Droomhuis

Heb je ooit gevoeld dat je huis niet helemaal ‘jouw’ plek is? Bij Dunselman Bouw begrijpen we dat. Wij transformeren jouw bestaande ruimte in het droomhuis dat je altijd al wilde. Laat ons je helpen om jouw visie werkelijkheid te maken – met onze passie en expertise.

Zakelijke Verbouwingen: Creëer een Inspirerende Werkomgeving

Is jouw bedrijfspand toe aan een upgrade? Wij weten hoe we een werkruimte kunnen transformeren tot een bron van inspiratie en productiviteit. Dunselman Bouw helpt je bij het creëren van een omgeving waarin jij en je team kunnen floreren.

Badkamer renovaties: Van Gewoon Naar Buitengewoon

Een badkamer moet een oase van rust zijn. Als jouw badkamer meer stress dan ontspanning brengt, is het tijd voor een verandering. Wij zijn experts in het omtoveren van gewone badkamers in luxe retreats, waar elke dag begint en eindigt met comfort.

Wij zijn er voor alle verbouwingen

Ongeacht het type verbouwing dat je voor ogen hebt, bij Dunselman Bouw staan we klaar om je te helpen. Of je nu een particulier bent die droomt van een vernieuwde keuken of een zakelijke klant die een volledige kantoorrenovatie nodig heeft, ons team van experts is uitgerust om elk project aan te pakken. We begrijpen de unieke eisen en uitdagingen van verschillende soorten verbouwingen en passen onze aanpak dienovereenkomstig aan. Zo ben je verzekerd van een resultaat dat niet alleen aan jouw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft.

Waarom Dunselman Bouw?

Duurzame Relaties: Jouw Vertrouwen, Onze Belofte

Bij Dunselman Bouw bouwen we niet alleen aan projecten, maar ook aan relaties. Wij geloven dat vertrouwen en heldere communicatie de sleutels zijn tot een succesvolle samenwerking. Jouw project is bij ons in veilige handen, van begin tot eind.

Het Verschil Maken met Vakmanschap

Ons team van specialisten zorgt voor precisie en kwaliteit in elk project. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een complete renovatie, wij zetten ons vakmanschap in om jouw wensen tot leven te brengen. Ervaar het verschil met Dunselman Bouw.

 • Hoe lang duurt een gemiddelde verbouwing?

  De duur van een verbouwing kan sterk variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. We streven ernaar om een realistische tijdsinschatting te geven tijdens onze eerste gesprekken, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je kunt verwachten.

 • Hoe worden de kosten van een verbouwingsproject bepaald?

  De kosten worden bepaald door verschillende factoren, waaronder de grootte van het project, de gebruikte materialen en de benodigde arbeid. We bieden altijd een gedetailleerde offerte aan het begin van het project, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 • Hoe zorgen jullie voor kwaliteit en vakmanschap?

  Ons team bestaat uit ervaren professionals met expertise in verschillende aspecten van de bouw. We gebruiken hoogwaardige materialen en werken nauw samen met gespecialiseerde onderaannemers om te garanderen dat elk aspect van het project met de hoogste standaarden wordt uitgevoerd.

 • Kunnen jullie helpen met het ontwerp en de planning van mijn verbouwingsproject?

  Ja, wij bieden uitgebreide ondersteuning vanaf het ontwerp tot de uitvoering. Ons team kan je helpen bij het ontwikkelen van een plan dat voldoet aan zowel je esthetische wensen als functionele behoeften.

 • Hoe wordt communicatie tijdens het project gehandhaafd?

  Wij geloven in transparante en regelmatige communicatie. Je krijgt een toegewijde projectmanager toegewezen die je op de hoogte houdt van de voortgang en beschikbaar is om al je vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project