Let op! Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 16 augustus is Dunselman Bouw gesloten.

Bedrijfspand renovatie

Dunselman Bouw, De Ideale Partner voor Elk Renovatieproject

Bij Dunselman Bouw in Amersfoort begrijpen we dat het renoveren van je bedrijfspand een grote stap is. Je staat voor uitdagingen zoals budgetbeheer, het vinden van betrouwbare aannemers, en het minimaliseren van bedrijfsonderbrekingen. Wij zijn hier om deze zorgen weg te nemen en jouw visie te realiseren.

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Renoveer met vertrouwen: onze belofte van kwaliteit en samenwerking

We weten dat je als projectaannemer, bedrijfseigenaar of investeerder op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij Dunselman Bouw werken we samen met een netwerk van specialisten om ervoor te zorgen dat jouw renovatieproject niet alleen voldoet aan al jouw verwachtingen, maar deze ook overtreft. Ontdek de rust die komt met het samenwerken met een team dat elk aspect van het renovatieproces begrijpt en beheerst.

Jouw project, onze passie: maak van elk bedrijfspand een succesverhaal

Een bedrijfspand renoveren is niet alleen een fysieke transformatie, het is ook een investering in de toekomst van je bedrijf. Of het nu gaat om het uitbreiden van de werkruimte, het verfraaien van de esthetiek, of het verhogen van de waarde van het pand – wij begrijpen het belang van elk detail. Laat ons je begeleiden bij elke stap, van planning tot uitvoering.

De kracht van ervaring: bouwen aan jouw droom sinds 2003

Onze geschiedenis spreekt voor zich. Sinds 2003 hebben we talloze bedrijfspanden getransformeerd in Amersfoort en omstreken. Onze ervaring in zowel grote als kleine projecten, betekent dat we oplossingen op maat bieden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Wij brengen jouw visie tot leven met de precisie en zorg die alleen ervaring kan bieden.

Jouw partner in renovatie: laten we samen bouwen aan de toekomst

Bij Dunselman Bouw gaat het om meer dan alleen renoveren; het gaat om het creëren van waardevolle, langdurige relaties met onze klanten. We luisteren naar jouw wensen en werken samen aan jouw doelen. Laten we samen jouw bedrijfspand transformeren in een ruimte waar succes bloeit.

 • Hoe lang duurt een typisch renovatieproject voor een bedrijfspand?

  De duur van een renovatieproject kan variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Na een initiële beoordeling kunnen we een geschatte tijdslijn geven. We streven ernaar om efficiënt te werken en de impact op je bedrijfsvoering tot een minimum te beperken.

 • Hoe worden de kosten voor een renovatieproject bepaald?

  De kosten worden bepaald op basis van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de gebruikte materialen, en eventuele speciale vereisten. Na een gedetailleerde beoordeling van je behoeften en wensen, voorzien we je van een heldere en transparante offerte.

 • Hoe zorgt Dunselman Bouw voor minimale verstoring van mijn bedrijfsactiviteiten tijdens de renovatie?

  We begrijpen het belang van het voortzetten van je bedrijfsactiviteiten. Ons team plant het werk zorgvuldig en communiceert proactief om verstoringen te minimaliseren. We kunnen ook werken buiten reguliere bedrijfsuren indien nodig.

 • Kan Dunselman Bouw helpen bij het verkrijgen van de nodige vergunningen voor een renovatie?

  Ja, wij kunnen assistentie bieden bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. We hebben uitgebreide ervaring met lokale bouwvoorschriften en kunnen dit proces voor jou vergemakkelijken.

 • Hoe garandeert Dunselman Bouw de kwaliteit van het werk?

  Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat elk aspect van het project aan onze strenge standaarden voldoet. Bovendien bieden we garanties op ons werk om jouw gemoedsrust te garanderen.

 • Biedt Dunselman Bouw ook duurzame en milieuvriendelijke renovatieopties?

  Absoluut. We zijn toegewijd aan duurzaam bouwen en kunnen advies geven over milieuvriendelijke materialen en technieken die bijdragen aan zowel de duurzaamheid van je pand als aan het milieu.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project