Let op! Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 16 augustus is Dunselman Bouw gesloten.

Uitbouw aannemer

Maak van Jouw Ruimte een Droomplek met Dunselman Bouw

Ontdek de vrijheid van meer ruimte! Bij Dunselman Bouw transformeren we jouw huis of bedrijfspand tot de perfecte plek. Droom je van een grotere woonkamer, extra kantoorruimte, of een luxe uitbouw? Onze experts staan klaar om elke vierkante meter tot zijn recht te laten komen.

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Uitbouwen: Transformeer Je Ruimte, Realiseer Je Droom!

Voel je je beperkt door de ruimte in je huis of bedrijfspand? Wij begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn. Of het nu gaat om een uitbouw, verbouwing of complete renovatie, wij maken van jouw beperkte ruimte een droomplek.

Deskundig Uitbouwen met een Persoonlijke Touch

Vind je het moeilijk om een betrouwbare aannemer te vinden die jouw wensen begrijpt? Bij Dunselman Bouw staat de klant centraal. Onze deskundige vakmensen luisteren naar jouw wensen en werken met precisie en zorg aan jouw project. Elk project is uniek en krijgt onze volledige aandacht en expertise.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid in Elk Project

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat elk project efficiënt en binnen budget wordt uitgevoerd. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen.

Samenwerking voor het Beste Resultaat

Heb je ervaring met aannemers die slecht communiceren? Wij geloven in transparantie en samenwerking. Ons netwerk van specialisten werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van jouw project naadloos verloopt. We houden je op de hoogte gedurende het hele proces, zodat je altijd weet wat er gebeurt.

Jouw Partner voor Elke Uitbouw Uitdaging

Vind je het lastig om een aannemer te vinden die jouw unieke uitdagingen begrijpt? Bij Dunselman Bouw houden we van uitdagingen. We brengen onze passie, expertise en innovatieve oplossingen samen om elk project, hoe complex dan ook, tot een succes te maken.

 • Wat maakt Dunselman Bouw anders dan andere aannemers?

  Wij onderscheiden ons door persoonlijke benadering, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team van vakmensen werkt nauw met jou samen om jouw idee tot leven te brengen, met een focus op duidelijke communicatie en transparantie in het hele proces.

 • Hoe lang duurt een gemiddeld uitbouwproject?

  De duur van een uitbouwproject kan variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit. Na een eerste gesprek kunnen we een meer accurate tijdsinschatting geven. We streven ernaar om elk project efficiënt en binnen de afgesproken termijn te voltooien.

 • Hoe worden de kosten voor een uitbouwproject bepaald?

  De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de uitbouw, de gebruikte materialen en de complexiteit van het werk. Je ontvangt een gedetailleerde offerte na het bespreken van jouw specifieke wensen en vereisten.

 • Kan ik tijdens de uitbouw in mijn huis blijven wonen?

  Dit is afhankelijk van de aard en omvang van de uitbouw. We streven ernaar de overlast tot een minimum te beperken en zullen samen met jou de beste oplossing vinden om tijdens de werkzaamheden zo comfortabel mogelijk te blijven wonen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project