Prachtige uitbouw Bergkwartier

Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

Meer over uitbouwen

Een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep

  • Stijlvolle serre
  • Naadloze integratie met bestaande stijl
  • Focus op functionaliteit en esthetiek

In nauwe samenwerking met ‘STYLED BY STEFF’, een vooraanstaand adviseur voor meubels en accessoires, hebben we deze serre zelf ontworpen. De styling van de meubels en de keuze van kleuren zijn zorgvuldig afgestemd om een harmonieuze sfeer te creëren.

 

Deze serre of aanbouw, met aluminium kozijnen, is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de architectuur van de woning uit 1932 – waarbij moderne elementen subtiel zijn geïntegreerd.

 

Het hoogtepunt van de uitbouw is een schitterende woonkeuken, compleet met een gezellige haard. Dit vormt het hart van de woning, waar koken en samenzijn samenkomen in een elegante setting.

 

Deze uitbouw in het Bergkwartier is niet alleen een toevoeging van extra ruimte; het is een verhaal van stijl, comfort en verfijnde details. Het project toont Dunselman Bouw’s expertise in het creëren van ruimtes die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn.