Renovatie aannemer

Laat Dunselman Bouw Jouw Renovatie Visie Tot Leven Brengen

Welkom bij Dunselman Bouw, waar wij jouw renovatiedromen realiseren. Met onze passie, expertise, en een team van vakexperts, transformeren we elke ruimte in een uitwerking van jouw stijl en comfort.

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Jouw Droomproject, Onze Missie

Struggle je met het vinden van een betrouwbare aannemer voor je renovatie? Dunselman Bouw helpt jou op integere wijze met het realiseren van jouw visie. Of je nu een zakelijke ruimte wilt vernieuwen of je eigen woning, wij benaderen elk project met dezelfde passie en precisie.

Samenwerken voor Topkwaliteit

Ben je bezorgd over het coördineren van verschillende specialisten voor jouw renovatieproject? Wij nemen die zorg weg. Met ons netwerk van vakmensen – van timmerlieden tot loodgieters – garanderen wij een soepele en kwalitatieve uitvoering van je project.

Expertise die Spreekt

Vraag je je af hoe jouw specifieke wensen gerealiseerd kunnen worden? Ons team van experts, gekenmerkt door vakkennis en betrouwbaarheid, zorgt ervoor dat jouw ideeën vakkundig tot leven komen. Jouw wensen, onze expertise.

Transformeer Jouw Ruimte

Heb je moeite met het visualiseren van het eindresultaat? Bij Dunselman Bouw brengen we elk aspect van jouw renovatieproject tot leven. Van de uitbreiding van een bedrijfspand tot een complete badkamerrenovatie, wij maken jouw visie visueel en tastbaar.

Duurzame Relaties, Duurzame Bouw

Zoek je een partner voor de lange termijn? Wij bouwen niet alleen aan projecten, maar ook aan duurzame relaties. Jouw tevredenheid is onze drijfveer. We staan klaar om samen met jou je droomproject te realiseren, van begin tot eind.

 • Wat maakt Dunselman Bouw anders dan andere aannemers?

  Bij Dunselman Bouw richten we ons niet alleen op bouwen, maar ook op het realiseren van jouw specifieke droomproject. Met onze uitgebreide ervaring, netwerk van specialisten, en persoonlijke benadering, verzekeren wij een unieke en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van jouw project.

 • Kan Dunselman Bouw helpen bij zowel kleine als grote renovatieprojecten?

  Absoluut! Ongeacht de grootte van je project, van een kleine badkamerrenovatie tot een complete verbouwing, ons team staat klaar met de nodige expertise en middelen om jouw project succesvol te realiseren.

 • Hoe zorgt Dunselman Bouw voor kwaliteit in hun werk?

  Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit bereiken we door samen te werken met een netwerk van ervaren vakmensen en door te werken met hoogwaardige materialen. Ons team van experts zorgt ervoor dat elk detail van jouw project met zorg en precisie wordt uitgevoerd.

 • Hoe lang duurt een gemiddeld renovatieproject?

  De duur van een renovatieproject hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en de specifieke vereisten. Na een eerste consultatie kunnen we een inschatting geven van de tijdsduur voor jouw specifieke project.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project