Verduurzamen woning

Maak van Jouw Huis een Duurzaam Thuis met Dunselman Bouw

Welkom bij Dunselman Bouw, waar jouw visie op een duurzame woning realiteit wordt. Ben je klaar om je energieverbruik te verminderen, je wooncomfort te verhogen en tegelijkertijd bij te dragen aan een beter milieu? Ontdek hoe wij met onze passie, expertise en maatwerk jouw woning kunnen transformeren naar een duurzaam paradijs.

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Voel je Thuis in een Duurzame Woning

Heb je genoeg van hoge energierekeningen en wil je bijdragen aan een groenere wereld? Begin jouw reis naar een duurzamere woning met ons. Wij begrijpen dat verduurzaming meer is dan een trend; het is een levensstijl.

Energie Besparen: Slimme Keuzes, Groot Verschil

Wordt je portemonnee dunner door stijgende energiekosten? Met onze expertise in verduurzaming, zoals isolatie en zonnepanelen, kun je aanzienlijk besparen. Investeren in verduurzaming is investeren in de toekomst van jouw woning en portemonnee.

Een Comfortabel Huis, Ongeacht het Seizoen

Lijd je onder tocht in de winter of een te warm huis in de zomer? Met onze duurzame oplossingen zorgen wij voor een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door. Van isolatie tot slimme verwarmingssystemen, wij hebben de oplossingen in huis.

Waardeverhoging van je Woning

Denk je aan verkoop in de toekomst? Duurzaamheid is niet alleen goed voor het milieu, maar verhoogt ook de waarde van je woning. Een win-win situatie: je draagt bij aan een beter milieu en maakt je woning aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Persoonlijke Begeleiding & Advies op Maat

Overweldigd door alle mogelijkheden? Wij staan klaar om je te begeleiden in het hele proces. Jouw wensen en behoeften zijn onze prioriteit. Samen zetten we de stap naar een duurzamere toekomst.

Bij Dunselman Bouw gaan we verder dan alleen bouwen. Wij brengen leven en duurzaamheid in elke ruimte. Met onze passie, expertise en een team van specialisten, realiseren we jouw droom van een duurzaam thuis.

 • Wat houdt verduurzaming van een woning precies in?

  Verduurzaming van een woning betekent het aanbrengen van verbeteringen zoals isolatie, zonnepanelen, en energiezuinige verwarmingssystemen om de energie-efficiëntie te verhogen en de milieu-impact te verlagen.

 • Hoe kan ik besparen op mijn energierekeningen door verduurzaming?

  Door je woning te verduurzamen, verlaag je het energieverbruik. Dit betekent minder stookkosten in de winter en minder koelkosten in de zomer, wat leidt tot lagere energierekeningen.

 • Verhoogt verduurzaming de waarde van mijn woning?

  Ja, verduurzaming kan de waarde van je woning verhogen. Duurzame woningen zijn vaak aantrekkelijker voor kopers vanwege de lagere energiekosten en het betere wooncomfort.

 • Hoe lang duurt een verduurzamingsproject gemiddeld?

  De duur van een verduurzamingsproject hangt af van de omvang en complexiteit van de werkzaamheden. We bespreken altijd vooraf de verwachte tijdsduur, zodat je een duidelijk beeld hebt.

 • Kan ik subsidie krijgen voor het verduurzamen van mijn woning?

  Er zijn vaak lokale- of nationale subsidies beschikbaar voor verduurzaming. Wij kunnen je helpen met informatie over de huidige subsidiemogelijkheden.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project