Let op! Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 16 augustus is Dunselman Bouw gesloten.

Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

Meer over dakkapellen

Comfort en moderne elegantie

  • Ruimtewinst en functionaliteit
  • Luxe en-suite badkamer
  • Moderne en comfortabele slaapkamer

Deze nieuw gecreëerde slaapkamer is een prachtig voorbeeld van comfort en moderne elegantie. Met zorgvuldig gekozen kleuren en materialen biedt deze ruimte een rustgevende sfeer, ideaal voor ontspanning en privacy.

 

De en-suite badkamer is een waardevolle toevoeging aan de slaapkamer. Deze ruimte is uitgerust met hoogwaardige sanitaire voorzieningen, en biedt een luxe en comfortabele ervaring. De beleving van een vijfsterrenhotel, maar in het comfort de eigen woning.

 

Deze opbouw is een perfect voorbeeld van hoe bestaande ruimtes efficiënt(er) kunnen worden benut. Door de berging te transformeren, hebben we niet alleen extra woonruimte gecreëerd, maar ook de functionaliteit en leefbaarheid van de woning aanzienlijk verbeterd. Deze stijlvolle uitbreiding verhoogt niet alleen de bruikbare ruimte van de woning, maar verrijkt ook de esthetische waarde ervan. Het is een slimme investering die zowel het comfort als de marktwaarde van het huis verhoogt.