Warmtepomp plaatsen

Maak de stap naar Duurzaamheid met een Warmtepomp!

Welkom bij Dunselman Bouw, jouw partner in het verduurzamen van je woning. Ben je klaar om de overstap te maken naar een energiezuiniger en milieuvriendelijker huis? Ontdek de voordelen van een warmtepomp! Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid in de regio Amersfoort zorgen wij voor een naadloze integratie van de nieuwste warmtepomptechnologie in jouw woning.

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Duidelijke offertes

Benieuwd naar het kostenplaatje? Wij stellen altijd een heldere en transparante offerte op.

Afspraak is afspraak

We garanderen betrouwbaarheid, van de eerste ontmoeting tot de voltooiing van jouw project.

20+ jaar ervaring

We verzekeren een deskundig en persoonlijk advies, we hebben immers al ruim 20 jaar ervaring.

Is Jouw Energieverbruik Te Hoog?

Ontdek hoe een warmtepomp jou kan helpen besparen. In deze tijden van stijgende energieprijzen is het tijd om slimme keuzes te maken. Een warmtepomp kan je energieverbruik drastisch verminderen. Met onze expertise plaatsen wij de perfecte warmtepomp voor jouw woning.

Last van Lawaaiige Verwarmingssystemen?

Ervaar de stille kracht van onze warmtepompen. Irriteer je je aan het geluid van je huidige verwarmingssysteem? Een warmtepomp is niet alleen efficiënt, maar ook verrassend stil. Geniet van de rust in je huis, terwijl je bijdraagt aan de verduurzaming van je woning.

Zorgen over de Impact op het Milieu?

Maak een groene keuze met een duurzame warmtepomp. De zorg voor het milieu is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Met een warmtepomp van Dunselman Bouw kies je voor een milieuvriendelijke oplossing. Verminder je CO2-uitstoot en draag bij aan een schonere wereld.

Op Zoek naar een Betrouwbare Partner voor Jouw Verduurzamingsproject?

Vertrouw op onze vakkennis en betrouwbaarheid. Sinds 2003 staat Dunselman Bouw bekend om zijn expertise en betrouwbaarheid in Amersfoort en omstreken. Wij begrijpen dat het plaatsen van een warmtepomp een grote stap is. Daarom zorgen we voor een zorgeloze installatie met onze ervaren professionals.

Elke woning is uniek, en dat geldt ook voor de plaatsing van een warmtepomp. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We bespreken graag de mogelijkheden en hoe we jouw droom van een duurzame woning kunnen realiseren.

Bij Dunselman Bouw draait alles om het realiseren van jouw droomproject. Met passie en expertise bouwen we niet alleen aan gebouwen, maar ook aan duurzame relaties met onze klanten. Of het nu gaat om het vergroten van je woning, het verbouwen van je badkamer, of het plaatsen van een warmtepomp – wij staan voor je klaar met ons team van specialisten.

 • Wat zijn de voordelen van het plaatsen van een warmtepomp?

  Een warmtepomp biedt meerdere voordelen, zoals significante verlaging van je energiekosten, vermindering van CO2-uitstoot, en een stiller alternatief voor traditionele verwarmingssystemen.

 • Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

  De meeste woningen kunnen worden aangepast voor de installatie van een warmtepomp. Wij bieden een gratis inspectie om de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie te beoordelen.

 • Hoe lang duurt de installatie van een warmtepomp?

  De installatietijd kan variëren afhankelijk van het type warmtepomp en de specifieke kenmerken van je woning. Gemiddeld duurt de installatie enkele dagen.

 • Wat kost het plaatsen van een warmtepomp?

  De kosten zijn afhankelijk van het type warmtepomp en de complexiteit van de installatie. Wij bieden een vrijblijvende offerte op maat, afgestemd op jouw wensen en de specificaties van je woning.

 • Hoe onderhoud ik mijn warmtepomp?

  Warmtepompen vereisen relatief weinig onderhoud. Wij adviseren jaarlijkse controle door een professional om optimale werking en efficiëntie te garanderen.

 • Hoe milieuvriendelijk is een warmtepomp?

  Warmtepompen zijn zeer milieuvriendelijk. Ze gebruiken hernieuwbare energiebronnen zoals lucht of grondwater om te verwarmen, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot vergeleken met traditionele verwarmingssystemen.

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag

Testimonials

Ervaringen van klanten

Ontdek de ervaringen van onze klanten en begrijp waarom we keer op keer worden aanbevolen als betrouwbare aannemer.

  Marjolein

  Renovatie woning

  “We zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Dunselman Bouw en de werkzaamheden welke we voor de renovatie van onze woning door hen hebben uit laten voeren. Ik ben zelf interieurarchitect en daardoor kritisch op de uitvoering. Naast de goede uitvoering vind ik een goede samenwerking ook erg belangrijk. Afspraken worden nagekomen, alles gaat in goed overleg, ze schakelen snel en er is duidelijkheid over afspraken.”

  Egbert

  Verduurzaming woning

  “Dunselman Bouw heeft dit project uitstekend uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn. Wat opvalt zijn de klantvriendelijke contacten, de vakkundigheid en netheid waarmee het werk is uitgevoerd. We zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. ”

  Jeroen

  Nieuwe keuken

  “Dunselman Bouw heeft ons geholpen bij de doorbraak van een muur en het klaarmaken van de keukenruimte voor een nieuwe keuken. De klus is erg goed uitgevoerd. Jamaro is flexibel, denkt mee en helder in de communicatie. Ook speciale dank aan Michiel. Erg klantgericht!”

  Eveline

  Uitbouw met driedelige schuifpui

  “De mannen van Dunselman Bouw hebben bij ons in het afgelopen jaar een prachtige uitbouw met driedelige aluminium schuifpui en kunststof kozijnen in de rest van het huis geplaatst. Het zijn stuk voor stuk fijne vakmannen. Er werd tussentijds snel geschakeld als dat nodig was. Ze hebben alles netjes op tijd afgerond. Los van meerwerk (wat netjes werd gecommuniceerd) is de hele klus opgeleverd voor de vooraf afgesproken prijs.”

Laatste projecten

Verbouwing
Uitbouw
Dakkapel
Bekijk alle projecten
 • Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw
  Bekijk project

  Complete verbouwing kippenschuur tot luxe bijgebouw

  In dit unieke project hebben we een oude kippenschuur volledig omgetoverd tot een luxe bijgebouw. Deze verbouwing combineert rustieke charme met moderne elegantie, resulterend in een ruimte die zowel uitnodigend als stijlvol is.

  Bekijk project
 • Complete renovatie en verduurzaming boerderij
  Bekijk project

  Complete renovatie en verduurzaming boerderij

  Dunselman Bouw heeft in samenwerking met Peter Huurdeman van BBAN deze prachtige boerderij volledig gerenoveerd, verduurzaamd en gerestyled.

  Bekijk project
 • Gigantische aanbouw in Soest
  Bekijk project

  Gigantische aanbouw in Soest

  In de prachtige, bosrijke omgeving van Soest heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende aanbouw van maar liefst 9 x 9 meter gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Prachtige uitbouw Bergkwartier
  Bekijk project

  Prachtige uitbouw Bergkwartier

  Dunselman Bouw heeft in het Bergkwartier, Amersfoort een indrukwekkende uitbouw van 650 cm breed en 355 cm diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier
  Bekijk project

  Uitbouw met daklicht in het Soesterkwartier

  In het sfeervolle Soesterkwartier in Amersfoort heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw van 5,40 meter breed en 4,30 meter diep gerealiseerd.

  Bekijk project
 • Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst
  Bekijk project

  Fraaie zolderverbouwing met dakkapellen in Vathorst

  In dit recente project hebben we een standaard zolder getransformeerd tot een prachtige, multifunctionele ruimte, uitgerust met stijlvolle dakkapellen en een moderne badkamer.

  Bekijk project
 • Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer
  Bekijk project

  Opbouw met prachtige slaapkamer en badkamer

  In dit project hebben we een opbouw op een bestaande berging gerealiseerd, omgevormd tot een luxueuze slaapkamer met een en-suite badkamer. Deze creatieve oplossing biedt een stijlvolle en functionele uitbreiding.

  Bekijk project
 • Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst
  Bekijk project

  Velux dakterras venster en balkonvenster in Vathorst

  In dit project hebben we, door het installeren van Velux dakterrasvensters en balkonvensters, een unieke touch toegevoegd aan een moderne woning. Deze installaties brengen een nieuwe dimensie van licht en ruimte.

  Bekijk project
 • Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel
  Bekijk project

  Complete zolder renovatie jaren 30 woning met dakkapel

  In dit project hebben we de zolder van een karakteristieke jaren ’30 woning volledig gerenoveerd. Het resultaat is een prachtige combinatie van de charme van de oude stijl met moderne functionaliteiten.

  Bekijk project