Let op! Van vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 16 augustus is Dunselman Bouw gesloten.

Riante uitbouw in hartje Hoevelaken

In het pittoreske Hoevelaken heeft Dunselman Bouw een indrukwekkende uitbouw gerealiseerd. In nauwe samenwerking met de klant hebben we een op maat gemaakt ontwerp gecreëerd.

Meer over uitbouwen

Een riante, maar toch betaalbare uitbouw

  • Klantgericht ontwerp
  • Betaalbaar & hoge kwaliteit
  • Ruimtelijke uitbreiding

Het eindresultaat is een riante, maar toch betaalbare uitbouw van 8,4 meter bij 3 meter, voorzien van prachtige openslaande deuren.

 

We staan erom bekend nauw samen te werken met onze klanten. Voor dit project hebben we in eigen beheer, samen met de klant, een ontwerp ontwikkeld dat perfect aansluit bij hun wensen en budget. Deze uitbouw is het toonbeeld van hoe kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. We hebben maximale waarde gecreëerd binnen de gestelde budgettaire grenzen, resulterend in een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

 

De ruime afmetingen en de elegante openslaande deuren zorgen voor een naadloze overgang van binnen naar buiten. Dit verhoogt niet alleen de esthetische waarde van de woning, maar verbetert ook de leefbaarheid en het comfort.

 

In een tijd van marktuitdagingen onderscheidt Dunselman Bouw zich door ook op financieel vlak met de klant mee te denken. Dit project bewijst dat het mogelijk is om een hoogwaardige uitbouw te realiseren tegen een zeer aantrekkelijke prijs.